Vítejte na stránkách BestGrill.cz

Svíčkové řezy na grilu s petrželkovým máslem

Ingredience

  • 600 g svíčkové
  • sůl
  • olej
  • 60 g másla
  • 1 malá cibule
  • citrónová šťáva
  • 1 lžíce jemně nasekané petrželky.

Příprava petrželkového másla

Změklé máslo rozetřeme se solí a citrónovou šťávou, vmícháme jemně pokrájenou cibuli a petrželku a necháme v chladničce ztuhnout. Před podáváním máslo nakrájíme na porce nožem namáčeným v horké vodě.

Postup

Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm tenkých řezů, jemně je naklepeme, osolíme, potřeme olejem a vložíme na mřížku grilu. Opékáme deset minut, potom je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme dalších 10 - 15 minut. Přeložíme je na talíře, poklademe petrželkovým máslem.

Vhodná příloha

  • pečené brambory
  • zeleninový salát

    Zdroj: http://www.recepty.eu/grilovani/grilovane-svickove-rezy-s-petrzelkovym-maslem.html

Fotografie:
fotografie nejsou k dispozici


DOPORUČUJEME TYTO GRILY


www.e-teplo.cz | www.hagas.cz | www.bbqhagas.cz