Vítejte na stránkách BestGrill.cz

Pikantní kapsa z roštěnky

Ingredience

  • 4 roštěnky
  • 200 g nakrájeného šunkového salámu
  • 50 g nivy
  • petrželová nať
  • čerstvá pažitka
  • mletá sladká paprika
  • sůl
  • olej.

Postup

Roštěnky odblaníme, na okrajích nařízneme, dobře naklepeme do šířky, pokapeme olejem, poprášíme mletou sladkou paprikou a přikryté necháme asi 4 hodiny v chladu odležet. Pak plátky poklademe kolečky salámu, na ně položíme plátky nivy, posypeme nasekanou petrželovou natí a pažitkou a v polovině přeložíme. Okraje dobře sklepneme, aby se kapsy nerozevřely, případně je zpevníme jehlami na závitky, potřeme olejem a vložíme na rozpálený rošt, také potřený olejem. Grilujeme asi 6 - 7 minut z jedné strany, pak kapsy obrátíme, potřeme olejem a grilujeme z druhé strany stejnou dobu. Pak kapsy podle chuti osolíme a podáváme.

    Zdroj: http://www.recepty.eu/grilovani/pikantni-kapsa-z-rostenky.html

 

Fotografie:
fotografie nejsou k dispozici


DOPORUČUJEME TYTO GRILY


www.e-teplo.cz | www.hagas.cz | www.bbqhagas.cz