- Úvod
- > Hovězí maso na grilu
- > Hovězí maso na klacku
Hovězí maso na klacku
Ingredience
- 600 g hovězího masa (falešný biftek)
- 3 stroužky česneku
- 2 cibule
- 1 feferonka
- 3 lžíce vinného octa
- 4 lžíce vody
- 1 lžíce oregána
- 1 lžička worcesteru
- olej
- sůl
Příprava
Rozmixujeme česnek s cibulí, feferonkou, vinným octem, oregánem, worcesterem, 4 lžícemi oleje a vody. Libové hovězí maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme několik hodin rozležet v chladu, ideálně do druhého dne. Takto odležené maso napícháme na klacíky (špejle) a zvolna opečemena grilu ze všech stran do měkka.
Příloha
Jako příloha poslouží pečivo, pečené brambory, salát nebo studené omáčky
DOPORUČUJEME TYTO GRILY
VYHLEDÁVÁNÍ
SHLÉDNUTO ...
KONTAKT
BestGrill.cz
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
Tel: +420 415 652 722
E-mail: obchod@hagas.cz
Http:// www.e-teplo.cz.cz
IČO 25413104 | DIČ CZ25413104
Společnost zapsána v OR vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 16469
NEWSLETTER