Vítejte na stránkách BestGrill.cz

Ohnivá krkovička na grilu

Ingredience (4 porce)

  • 500 g vepřové krkovice bez kosti vcelku
  • 6-8 stroužků česneku
  • 1 cibule
  • 1 malá feferonka
  • ostrý kečup
  • šálek vývaru
  • olej
  • sůl
  • pepř.

Příprava

Vepřovou krkovičku nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem, olejem a necháme rozležet v chladu, nejlépe do druhého dne. Maso pak opečeme na grilu z obou stran, podložíme alobalem nebo vložíme do alu misky, přidáme nakrájenou cibuli, 4 stroužky na plátky nakrájeného česneku, nakrájenou malou feferonku (pikantější chuť získáte, když pokrájíte feferonku i se semínky), zalijeme ostrým kečupem a šálkem vývaru. Překryjeme alobalem a podusíme do měkka.

Příloha

  • různě upravené brambory
  • pečivo
  • studené omáčky
  • kečup
  • hořčice
  • tatarka
  • zeleninové saláty apod.
Fotografie:
ilustrační foto


DOPORUČUJEME TYTO GRILY


www.e-Teplo.cz | www.hagas.cz | www.opravy-budov.cz