Vítejte na stránkách BestGrill.cz

Bůček na grilu

Ingredience

  • 1 kg vepřového bučku
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 bobkový list
  • 300 ml piva

Postup

Cibuli oloupeme a rozpůlíme, česnek oloupeme a necháme stroužky v celku. Bůček očistíme, dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme cibuli, česnek, bobkový list, přivedeme k varu a asi hodinu vaříme. Uvařený bůček vyjmeme a nakrájíme na 2 centimetry široké plátky, které z obou stran potřeme pivem a necháme chvíli uležet. Plátky bůčku položíme na gril a z každé strany asi 6 minut grilujeme. Během grilování plátky bůčku otáčíme a občas potřeme pivem.

Příloha

  • chleba

 

    Zdroj: http://www.recepty.eu/grilovani/grilovany-bucek.html

 

Fotografie:
fotografie nejsou k dispozici


DOPORUČUJEME TYTO GRILY


www.e-Teplo.cz | www.hagas.cz | www.opravy-budov.cz